RSS
Četvrtak, 29.01.
Pojačan nadzor korištenja sigurnosnog pojasa PDF Ispis E-mail
Autor Koprivnica.net   
Petak, 09 Ožujak 2012 14:45

Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu koji ne koriste sigurnosni pojas i povećala razina sigurnosti prometa na cestama, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke od ponedjeljka, dana 12. ožujka, do nedjelje, 18. ožujka, provoditi će se pojačani nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

.......................................................

blog comments powered by Disqus
 

Gostujuće predavanje Tobiasa Golodnoffa s Danske radiotelevizije na Sveučilištu Sjever

Sri, 28.01.2015.

Tobias Golodnoff, projekt menadžer Danske radiotelevizije ( www.dr.dk ), inovator i glavni tajnik Međunarodne federacije televizijskih arhiva FIAT/IFTA ( www.fiatifta.org ) održat će na Sveučilištu Sjever gostujuće predavanje na temu Predstavljanje organizacije i rada Danske radiotelevizije.

Knjižnica i čitaonica "Fran Galović" - vodič za veljaču 2015.

Sri, 28.01.2015.

Informacije o uslugama, cjeniku usluga, fondu knjiga i ostale građe, radnom vremenu, stajalištima bibliobusa i događanjima potražite na našoj web stranici http://www.knjiznica-koprivnica.hr/Budite na izvoru informacija i znanja – koristite Knjižnicu i čitaonicu "Fran Galović" Koprivnica! Provedite svoje slobodno vrijeme u...

Aktualno prijepodne za slijepe u četvrtak u Križevcima

Sri, 28.01.2015.

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije će 29. siječnja 2015. godine (četvrtak) provoditi projekt „Aktualno prijepodne za slijepe" u Gradu Križevcima.

Tribina 'Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu' u utorak u Koprivnici

Pon, 26.01.2015.

Energetskom obnovom vašeg doma možete uštedjeti od 30 do 60% na režijama, povećati udobnost stanovanja i ujedno čuvati okoliš. Znate li da za takvu obnovu vaše kuće ili zgrade možete dobiti bespovratna sredstva?

Pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola i mladih vozača u Đurđevcu

Pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola i mladih vozača u Đurđevcu

Čet, 22.01.2015.

Tijekom zadnja tri mjeseca 2014. godine na području Policijske postaje Đurđevac, od ukupno 23 prometne nesreće u njih osam zabilježena je prisutnost alkohol kod bar jednog od sudionika. U tim nesrećama sudjelovalo je 58 sudionika, od čega je devet sudionika...

Komedija

Komedija "Podravsko klupko" i izložba Alpe Adria srce naive

Sri, 21.01.2015.

Župa blaženog Alojzija Stepinca Koprivnica, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Dramska skupina KUD-a „Grgur Karlovčan" Kalinovac pozivaju vas na otvorenje izložbe slika Alpe Adria srce naive i kazališnu predstavu - komediju „Podravsko klupko".

Iz drugih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Iz stranih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Aktualne najave