RSS
Petak, 27.03.
Pojačan nadzor korištenja sigurnosnog pojasa PDF Ispis E-mail
Autor Koprivnica.net   
Petak, 09 Ožujak 2012 14:45

Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu koji ne koriste sigurnosni pojas i povećala razina sigurnosti prometa na cestama, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke od ponedjeljka, dana 12. ožujka, do nedjelje, 18. ožujka, provoditi će se pojačani nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

.......................................................

blog comments powered by Disqus
 

Ovog vikenda priredba Ribolovci svome gradu

Pet, 27.03.2015.

Priredba Ribolovci svome gradu održat će se ove subote i nedjelje u centru Koprivnice, na Zrinskom tru i Trgu bana Josipa Jelačića. 

Uskršnja akcija „Šunka za poslije“

Pet, 27.03.2015.

Pozivamo naše sugrađane da se uključe u humanitarnu akciju Otvorenog radija Šunka za poslije koju mogu kupiti i ostaviti u mesnici Jagušić u Koprivnici, Magdalenska 29.

U ponedjeljak u knjižnici okrugli stol o iskustvima u radu s romskom djecom

Pet, 27.03.2015.

U ponedjeljak, 30.3.2015. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović" Koprivnica održat će se 6. okrugli stol „Iskustva u radu s romskom djecom u dječjim vrtićima, školama i knjižnicama na koprivničkom području" povodom 8. travnja, Svjetskog dana Roma. Teme ovogodišnjeg okruglog...

Knjižnica i čitaonica "Fran Galović" - vodič za travanj 2015.

Pet, 27.03.2015.

Budite na izvoru informacija i znanja – koristite Knjižnicu i čitaonicu "Fran Galović" Koprivnica! Provedite svoje slobodno vrijeme u ugodnom prostoru knjižnice!

Održano predavanje „Prehrana kod multiple skleroze“

Održano predavanje „Prehrana kod multiple skleroze“

Čet, 26.03.2015.

Dana 24. ožujka 2015. u prostorijama COOR-a Podravsko sunce u Koprivnici održano je predavanje „Prehrana kod multiple skleroze". Predavač je bio Naser Rizk, mag.ph. Predavanje je bilo namijenjeno isključivo za oboljele od multiple skleroze.

Kreativna radionica županijske udruge slijepih

Kreativna radionica županijske udruge slijepih

Čet, 26.03.2015.

U sklopu trogodišnjeg programa "Priprema, pozor, SAD (Samopouzdani, Aktivni, Društveni)" kojeg provodi Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije, a financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, održana je kreativna radionica izrade ukrasnih predmeta povodom nadolazećeg Uskrsa.

Iz drugih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Iz stranih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu