RSS
Srijeda, 02.09.
Pojačan nadzor korištenja sigurnosnog pojasa PDF Ispis E-mail
Autor Koprivnica.net   
Petak, 09 Ožujak 2012 15:45

Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu koji ne koriste sigurnosni pojas i povećala razina sigurnosti prometa na cestama, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke od ponedjeljka, dana 12. ožujka, do nedjelje, 18. ožujka, provoditi će se pojačani nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

.......................................................

blog comments powered by Disqus
 
Završen projekt 'Moj izbor ne Ne nasilju' udruge Bolje sutra

Završen projekt 'Moj izbor ne Ne nasilju' udruge Bolje sutra

Uto, 01.09.2015.

Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice predstavila je 31. kolovoza rezultate projekta Moj izbor je NE nasilju na završnoj tiskovnoj konferenciji.

Zbog privatnih razloga otkazan koncert Rambo Amadeusa, Solufingersi na Stančiću večeras

Sub, 29.08.2015.

Današnji nastup Rambo Amadeusa u sklopu Špancirfesta na Stančićevom trgu, nažalost mora se otkazati. Zbog privatnih razloga Rambo Amadeus, koji je od jučer u Varaždinu, hitno se mora vratiti u Crnu Goru.

Obavijest poreznim obveznicima

Sub, 29.08.2015.

Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko – križevačke županije je u razdoblju od svibnja do kolovoza 2015. godine dostavio poreznim obveznicima rješenja o porezu na cestovna motorna vozila. Uz rješenja poreznim obveznicima dostavljena je i obavijest o...

Javni poziv ženama za kandidiranje na Festival žena iz ruralnih područja

Sub, 29.08.2015.

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova poziva žene da se kandidiraju za sudjelovanje na Festivalu žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije.

Posebna regulacija prometa tijekom Renesansnog festivala

Pet, 28.08.2015.

Od (četvrtka) 27. kolovoza, od 12 sati do 30. kolovoza (nedjelja) do 24 sata, zbog održavanja manifestacije Renesansni festival, u Koprivnici biti će zatvorena za sav promet Reberinska ulica, dio Potočne ulice od raskrižja sa Sajmišnom ulicom do raskrižja s...

Policija pojačano nadzire promet u Križevcima

Pet, 28.08.2015.

Danas, 28. kolovoza, u večernjim satima na području Policijske postaje Križevci provest će se pojačani nadzor alkoholiziranosti vozača.

Iz drugih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Iz stranih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Aktualne najave