RSS
Petak, 04.09.
6. UZOR-ova radionica PDF Ispis E-mail
Autor Koprivnica.net   
Četvrtak, 15 Ožujak 2012 14:10

Šesta zanimljiva poludnevna radionica “Izrada projektnih proračuna” održat će se 15. ožujka 2012. godine (četvrtak), od 16:30 do 20:30 sati, u velikoj dvorani COOR Podravsko sunce na 1. katu (Hercegovačka ulica bb, 48000 Koprivnica).

Sudionici radionice imat će prilike steći znanja o metodama i fazama izrade proračuna te kategorijama i strukturi proračuna.

Sudjelovanje na radionici je bez naknade, a namijenjena je ponajprije organizacijama civilnog društva (udrugama, građanskim inicijativama, zakladama…), ali i svim zainteresiranim građanima.

Broj sudionika je ograničen, uz obaveznu prijavu na uzorhrvatske@gmail.com ili na broj telefona 098/933 24 06. Prijave će se uzimati u obzir redoslijedom pristizanja.

Cijeli edukacijski ciklus sastoji se od 9 poludnevnih radionica kojima se nastoji zaokružiti tematika civilnoga društva i udruga.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o samom edukacijskom ciklusu i aktivnostima u sklopu Programa JAKO, obratite se na e-mail koordinator@programjako.info, telefon 095/510-8830, fax. 048/711-073.

UZOR HRVATSKE razvija mrežu odgovornih članova u društvu koji svojim djelovanjem doprinose održivom ekonomskom, okolišnom i društvenom razvoju zajednice. Već sada ova mreža broji 231 odgovornih članova iz različitih dijelova Hrvatske. Svoje ciljeve Udruga ostvaruje pokretanjem građanskih inicijativa, projekata, programa, suradnji i građanskih mišljenja u zajednici.

.......................................................

blog comments powered by Disqus
 
KUD Srce poziva vas da mu se pridružite

KUD Srce poziva vas da mu se pridružite

Pet, 04.09.2015.

Hrvatska tradicijska kultura postoji i živi, a promoviraju je i štite brojni članovi folklornih društava.

U subotu nova akcija za Socijalnu samoposlugu

U subotu nova akcija za Socijalnu samoposlugu

Pet, 04.09.2015.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko - križevačke županije "Rad na dar" i Gradom Koprivnica provodi projekt "Socijalna košarica" financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije kroz program Razvoj ljudskih potencijala.

Poziv na radionicu na temu 'Vještine upravljanja projektom - PROJECT MANAGEMENT'

Pet, 04.09.2015.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja kao regionalni koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije u okviru Potprograma V. „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije" Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU...

Završen projekt 'Moj izbor ne Ne nasilju' udruge Bolje sutra

Završen projekt 'Moj izbor ne Ne nasilju' udruge Bolje sutra

Uto, 01.09.2015.

Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice predstavila je 31. kolovoza rezultate projekta Moj izbor je NE nasilju na završnoj tiskovnoj konferenciji.

Zbog privatnih razloga otkazan koncert Rambo Amadeusa, Solufingersi na Stančiću večeras

Sub, 29.08.2015.

Današnji nastup Rambo Amadeusa u sklopu Špancirfesta na Stančićevom trgu, nažalost mora se otkazati. Zbog privatnih razloga Rambo Amadeus, koji je od jučer u Varaždinu, hitno se mora vratiti u Crnu Goru.

Obavijest poreznim obveznicima

Sub, 29.08.2015.

Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko – križevačke županije je u razdoblju od svibnja do kolovoza 2015. godine dostavio poreznim obveznicima rješenja o porezu na cestovna motorna vozila. Uz rješenja poreznim obveznicima dostavljena je i obavijest o...

Iz drugih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Iz stranih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Aktualne najave