RSS
Srijeda, 27.08.
Prezentacija 'Au Pair' programa čuvanja djece u Europi ili SAD PDF Ispis E-mail
Autor Koprivnica.net   
Ponedjeljak, 28 Svibanj 2012 10:03

U utorak, 29. svibnja 2012. u 19 sati u Knjižnici 'Fran Galović' održat će se prezentacija  'Au pair' programa.  

Sve više mladih traži posao u inozemstvu. Jedan od najsigurnijih poslova je čuvanje djece u provjerenim obiteljima. U svibnju i lipnju održavaju se informativni sastanci širom Hrvatske vezano uz 'Au Pair' program.

Europske destinacije pogodne su za kraće boravke, u SAD-u uz posao možete pohađati college, a najnoviji program u Kanadi omogućuje vam i useljenje. SAD je najpopularnija obrazovna destinacija na svijetu, a godišnje prima i oko 60.000 mladih ljudi na Au Pair program. Uvjeti koje dobivate na programu su:

  1. Plaćena povratna avionska karta
  2. Plaćeno zdravstveno osiguranje
  3. Plaćena Au Pa ir škola na dolasku
  4. Stan i hrana u obitelji po vlastitom izboru
  5. 190 $ tjedni džeparac za 45 sati rada (preko 10.000$ godišnje)
  6. plaćen jedan semestar na koledžu

.......................................................

blog comments powered by Disqus
 

U Ludbregu blagoslov novog Pastoralnog centra Varaždinske biskupije

Sri, 27.08.2014.

U Ludbregu će u ponedjeljak 1. rujna biti održan blagoslov novog Pastoralnog centra Varaždinske biskupije. Novouređeni Pastoralni centar u 12 sati blagoslovit će varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak uz sudjelovanje svećenika Varaždinske biskupije koji će se toga dana okupiti na...

Saša Cestar predsjednik županijske Mladeži HDZ-a

Uto, 26.08.2014.

U dvorani hotela Picok, u gradu Đurđevcu, dana 22. kolovoza 2014. održana je izborna skupština Mladeži HDZ-a Koprivničko - križevačke županije. Na izbornoj skupštini biran je županijski predsjednik Mladeži, članovi Županijskog odbora, članovi Nadzornog odbora te izaslanici za Sabor Mladeži...

Pokrenuto prvo hrvatsko virtualno groblje

Uto, 26.08.2014.

Pokrenuta je nova uzbudljiva vrsta web stranice – virtualno groblje. Eternal Resting Place (ERP) je prva stranica posvećena slavnim ličnostima koje su preminule. Za razliku od tradicionalnog groblja gdje morate fizički doći i položiti svijeću, možete posjetiti ovu novu virtualnu platformu s bilo...

Nogometne zvijezde za zvijezde paraolimpizma

Uto, 26.08.2014.

Povodom zlatne obljetnice Hrvatskog paraolimpijskog odbora, u petak, 5. rujna 2014. godine s početkom u 19 sati, u Rijeci na stadionu Kantrida organizirat će se velika Humanitarna nogometna utakmica.

Radovi na zamjeni lijevanoželjeznih poklopaca na sustavu cestovne odvodnje

Uto, 26.08.2014.

Od četvrtka, 28. kolovoza 2014. godine (ovisno o vremenskim uvjetima) krenut će se s radovima na zamjeni lijevanoželjeznih poklopaca na sustavu cestovne odvodnje podvožnjaka u Ulici Ivana Česmičkog i jednog poklopaca na sustavu cestovne odvodnje podvožnjaka u Ulici Ante Starčevića.

Obilježavanje Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima

Pet, 22.08.2014.

Zakonom o blagdanima, spomendanima i neradnim danima u Republici Hrvatskoj, u skladu s Rezolucijom Europskog parlamenta, Hrvatski Sabor je odredio da se 23. kolovoza obilježava kao spomendan - Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima.

Iz drugih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Iz stranih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu