RSS
Ponedjeljak, 05.10.
Petar Stapar novi ravnatelj koprivničke bolnice PDF Ispis E-mail
Autor Zoran Stupar   
Srijeda, 22 Veljača 2012 18:45
dr. Petar Stapar / Foto: facebook

dr. Petar Stapar / Foto: facebook

Upravno vijeće Opće bolnice "Tomislav Bardek" Koprivnica danas je izabralo novog ravnatelja. Dosadašnju ravnateljicu Gordanu Slavetić na tom će mjestu naslijediti Petar Stapar.

Upravno vijeće zasjedalo je danas u 15 sati. "Odradili smo proceduru i za idući četverogodišnji mandat izabrali novog ravnatelja, Petra Stapara.", rekao nam je predsjednik Upravnog vijeća, Zoran Gošek. Odluku su donijeli tajnim glasanjem i to većinom glasova. Gošek od novog ravnatelja očekuje da ispuni program koji je predstavio u ponedjeljak: između ostalog poboljšanje zdravstvene zaštite, dizanje bolnice iz III. u II.a kategoriju te je, prema kategorizaciji, iz županijske "pretvoriti" u regionalnu bolnicu. 

Župan podržao Slavetić

Podsjetimo, za mjesto ravnatelja biralo se između troje kandidata; sadašnje ravnateljice Gordane Slavetić, Petra Stapara, koji radi kao anesteziolog u bolnici i Barbare Seleš, djelatnice Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Iako je izvršna vlast Koprivničko-križevačke županije, koja je osnivač bolnice, podržavala Gordanu Slavetić, jučerašnja podrška novoizabranom ravnatelju od strane Odbora za zdravstvo i socijalnu skrb Koprivničko-križevačke županije dala je naslutiti kako bi novi ravnatelj mogao biti upravo - Petar Stapar.

.......................................................

blog comments powered by Disqus
Ažurirano Srijeda, 22 Veljača 2012 18:50
 

Iz drugih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Iz stranih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Aktualne najave