RSS
Subota, 10.10.
Počelo preseljenje Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije PDF Ispis E-mail
Autor Koprivnica.net   
Srijeda, 02 Veljača 2011 12:05

Zavod za javno zdravstvo seli u prostore stare interne

Zavod za javno zdravstvo seli u prostore stare interne

Završili su radovi na unutarnjem uređenju prostora „stare interne“ u krugu Opće bolnice „Tomislav Bardek“ u Koprivnici. Trenutno su u tijeku preseljenja svih službi Zavoda za javno zdravstvo iz stare zgrade u centru grada na lokaciju na Trgu dr. Tomislava Bardeka. Završetak preseljenja se planira u subotu.

Na prvom katu „stare interne“ nalazit će se sljedeće službe Zavoda: Služba za epidemiologiju, Služba za školsku medicinu i Služba javnog zdravstva i socijalne medicine. Drugi kat je predviđen za Centar za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti, te Služba za zajedničke poslove i gospodarstvo. 

Za prvu fazu sanacije zgrade „stare interne“, iz sredstava Županije i Zavoda izdvojeno je šest milijuna kuna, dok je u drugoj fazi 3,9 milijuna kuna osigurano iz kredita, decentraliziranih sredstava i vlastitih sredstava Zavoda za javno zdravstvo. Od preostalih radova koji se moraju izvesti planira se uređenje okoliša, drenaža i završni sloj fasade.

Sami korisnici usluga Zavoda neće u ovih nekoliko dana biti ni u čemu zakinuti jer se planom preseljenja niti u jednom trenutku ne prekida usluga za građanstvo. Od idućeg tjedna sve usluge mogu se dobiti u još primjerenijim prostorima na novoj adresi.

.......................................................

blog comments powered by Disqus
 

Iz drugih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Iz stranih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu